Bezichtigingen door de eigenaar

SERVICE-UPDATE - COVID-19

Goed nieuws! Omdat de vergrendeling gemakkelijker wordt, zijn veel eigenaren alweer begonnen met het aanbieden van lokale bezichtigingen - en deze worden in het groen aangegeven op de kaart met locaties voor weergave hieronder. Elke eigenaar biedt naar eigen inzicht bezichtigingen aan, gebaseerd op zijn eigen situatie. Degenen die nog niet open zijn, helpen nog steeds graag per e-mail of telefoon, als u een echte klant voor advies wilt spreken.

Overweeg ook de videotours of fabrieksbezoekopties.

Meer dan 80 Go-Pod-eigenaren over de hele wereld hebben zich aangesloten bij ons Verwijzingsprogramma en vrijwillige bezichtigingen van hun eigen Go-Pods. Dit bespaart nieuwe klanten veel reistijd en biedt de mogelijkheid om met echte, ervaren eigenaren te spreken. Klanten profiteren tegelijkertijd van een handige, lokale kijkoptie en een eerlijke productbeoordeling.

Uniek is dat met Go-Pods nieuwe klanten met bestaande klanten kunnen spreken, wat het opmerkelijke vertrouwen van de fabrikant in het merk aantoont. Geen enkele andere caravanonderneming durft zo te verkopen in plaats van via dealers!

Om een ​​bezichtiging te regelen:

• Het duurt even voordat de Google Map is geladen.

• Selecteer de dichtstbijzijnde markering op de kaart en klik erop om een ​​instructievak te openen.

• Stuur een e-mail naar de eigenaar om een ​​afspraak te maken voor een bezichtiging.

• Neem contact op met slechts één eigenaar.

Een geldig mobiel telefoonnummer is vereist, dit wordt gebruikt om uw afspraak te bevestigen en om contact met u op te nemen als er zich op de dag onvoorziene problemen voordoen.

Als u binnen 2 tot 3 dagen geen antwoord ontvangt, neem dan contact op met een andere eigenaar of [email protected] voor hulp.

Hoewel eigenaren niet verplicht zijn om bezichtigingen aan te bieden, helpen ze altijd graag waar dat nodig is.

Eigenaar die checklist bekijkt:

• Ga alsjeblieft niet naar je afspraak als je ziektesymptomen hebt.

• Zorg ervoor dat alle besluitvormers aanwezig zijn.

• Controleer vooraf de afmetingen van eventuele opslagruimtes.

• Bekijk de modellen en add-ons - klik hier. U kunt hier ook een PDF-vergelijkingsblad downloaden.