Kontaktlös leverans

Om du har en Go-Pod på beställning kommer vår nya kontaktlösa leveransservice att innebära att det inte finns någon försening på att få den till dig.

Du kan nu ta omedelbar leverans och dra nytta av att ha din Go-Pod till hands, för att organisera och ordna före din första utflykt. Så när begränsningarna upphör, slösar du inte tid på att kompensera för låsningen.

Vi levererar din Pod direkt till din hemadress eller lagringsanläggning vid en förutbestämd tid och datum. Och detta tillsammans med vår tjänst för videovisningar innebär att hela processen, från början till slut, hanteras på distans och säkert sätt.

Efter köpet kommer vår personal att kontakta dig för att diskutera leveransen.

Chauffören kommer att ha information om dina drop-off instruktioner och du kan antingen träffa honom utanför på ett säkert avstånd eller så kan han lägga dina steriliserade nycklar genom brevlådan, i en lätt torkad förseglad matkasse.

När du har fått din Go-Pod kan du bekanta dig med våra walk-thru-överlämningsvideor - och om du har ytterligare frågor är vår expertpersonal bara ett telefonsamtal bort.

Överlämnande videor

More videos are available to watch at this link: click here.