Contactloze levering

Als u een Go-Pod op bestelling heeft, betekent onze nieuwe contactloze bezorgservice dat u deze zonder vertraging ontvangt.

U kunt nu onmiddellijk worden geleverd en profiteren van het feit dat u uw Go-Pod bij de hand heeft, om vooraf te organiseren en te regelen voorafgaand aan uw eerste uitje. Dus als de beperkingen verdwijnen, verspilt u geen tijd met het inhalen van de lockdown.

We leveren uw Pod rechtstreeks op uw thuisadres of opslagplaats op een vooraf afgesproken tijd en datum. En in combinatie met onze Video Viewings-service betekent dit dat het hele proces, van begin tot eind, op afstand en veilig wordt afgehandeld.

Na de aankoop nemen onze medewerkers contact met u op om de levering te bespreken en terwijl de vergrendeling van kracht is, wordt de levering gratis aangeboden aan bestemmingen op het Britse vasteland.

De chauffeur heeft details over uw afleverinstructies en u kunt hem op een veilige afstand buiten ontmoeten of hij kan uw gesteriliseerde sleutels door de brievenbus steken, in een gemakkelijk afveegbare, verzegelde zak van voedingskwaliteit.

Zodra u uw Go-Pod heeft, kunt u zich volledig vertrouwd maken met onze walk-thru handover-video's - en als u nog vragen heeft, zijn onze deskundige medewerkers slechts een telefoontje verwijderd.

Go-Pod-instructievideo's

More videos are available to watch at this link: click here.