Ejervisninger

SERVICEOPDATERING - COVID-19

Gode ​​nyheder! Efterhånden som det bliver lettere at lukke, er mange ejere allerede begyndt at tilbyde lokale visninger igen - og disse er vist med grønt på kortet for visningslokaler nedenfor. Hver ejer tilbyder visninger efter eget skøn baseret på deres egen situation. De, der endnu ikke er åbne, hjælper stadig gerne med e-mail eller telefon, hvis du gerne vil tale med en rigtig kunde for at få råd.

Overvej også indstillingerne for videovisninger eller fabriksbesøg.

Over 80 Go-Pod-ejere over hele verden har tilsluttet sig vores henvisningsprogram og frivillige visninger af deres egne Go-Pods. Dette sparer nye kunder betydelig rejsetid og giver mulighed for at tale med virkelige, erfarne ejere. Kunder drager fordel af både en bekvem, lokal visningsmulighed og en ærlig produktanmeldelse på samme tid.

Med unikke egenskaber giver Go-Pods nye kunder mulighed for at tale med eksisterende kunder, hvilket viser producentens bemærkelsesværdige tillid til mærket. Ingen andre campingvognsselskaber tør sælge på denne måde i stedet for gennem forhandlere!

Sådan arrangeres en visning:

• Lad Google Map indlæse et par øjeblikke.

• Vælg den nærmeste markør for dig på kortet, og klik på det for at afsløre en instruktionsboks.

• Send e-mail til ejeren direkte for at arrangere en aftale, der skal vises.

• Kontakt kun en ejer venligst.

Der kræves et gyldigt mobiltelefonnummer, da dette bruges til at bekræfte din aftale og til at kontakte dig, hvis der skulle være uforudsete problemer på dagen.

Hvis du ikke modtager et svar inden for 2 til 3 dage, skal du kontakte en anden ejer eller [email protected] for at få hjælp.

Selvom ejere ikke er forpligtet til at tilbyde visninger, er de altid meget glade for at hjælpe, hvor det er praktisk.

Tjekliste til ejer:

• Vær ikke opmærksom på din aftale, hvis du har symptomer på sygdom.

• Sørg for, at alle beslutningstagere deltager.

• Kontroller dimensionerne på eventuelle lagerområder på forhånd.

• Gennemgå modeller & tilføjelser - klik her. Et PDF-sammenligningsark kan også downloades her.