Kontaktløs levering

Hvis du har en Go-Pod på bestilling, betyder vores nye kontaktløse leveringstjeneste, at der ikke er nogen forsinkelse med at få den til dig.

Du kan nu tage øjeblikkelig levering og drage fordel af at have din Go-Pod til rådighed, for at organisere og arrangere inden din første udflugt. Så når begrænsningerne løber, spilder du ikke tid på at kompensere for lukningen.

Vi leverer din pod direkte til din hjemmeadresse eller lagerfacilitet på et forudbestemt tidspunkt og dato. Og dette sammen med vores Video Viewings-service betyder, at hele processen, fra start til slut, håndteres fjernt og sikkert.

Efter køb vil vores medarbejdere kontakte dig for at diskutere leveringen, og mens låsningen er på plads - levering tilbydes gratis til de britiske fastlandsdestinationer.

Chaufføren vil have detaljer om dine drop-off instruktioner, og du kan enten møde ham udenfor i sikker afstand, eller han kan placere dine steriliserede nøgler gennem brevkassen i en let-tørre forseglet fødevarepose.

Når du har din Go-Pod, kan du gøre dig bekendt med vores walk-thru overleveringsvideoer - og hvis du har yderligere spørgsmål, er vores ekspertpersonale blot et telefonopkald væk.

Overdragelsesvideoer

More videos are available to watch at this link: click here.