Videotours

We bieden nu videotourafspraken op afstand aan als alternatief voor fysieke bezichtigingen tijdens de COVID-19-pandemie. Een van onze deskundige teamleden neemt contact met je op via FaceTime, Whatsapp, Zoom, Skype of Facebook Messenger om je mee te nemen op een virtuele rondleiding door de Go-Pod, waarbij je stopt om de belangrijkste functies aan te wijzen en voldoende tijd hebt om vragen te stellen. Alle bezichtigingen worden uitgevoerd vanuit ons hoofdkantoor in Lancashire, VK.

Als u besluit om te bestellen, kunnen we de bezorging regelen - u hoeft dus niet weg te gaan en onze hapklare videoclips laten u alles zien wat u moet weten over het gebruik van uw Go-Pod.

Een van de veiligste, meest geïsoleerde vakantieopties die er zijn! Zet de toekomst niet in de wacht en mis later.

Voor mij was het bekijken van video's zo handig - ik kon niet geloven hoe gemakkelijk het was om een ​​pod goed te bekijken. Ik wilde het al heel lang doen, maar ik stel het altijd uit omdat ik niet graag lange afstanden zonder mijn man rij. Omdat de Go-Pod klein is, lijkt het een geweldige zaak voor ons omdat we niet zo jong zijn als vroeger!

Margaret Threader - London

De optie voor het bekijken van video's was uitstekend voor mij en mijn vrouw - we wilden een Go-Pod bekijken nadat we hem online hadden gezien, maar met de recente uitbraak van Coronavirus moesten we binnen blijven - wat helemaal geen probleem was. Alex was zo behulpzaam om ons rond te leiden, zo vriendelijk en maakte het zo gemakkelijk om te bestellen - bedankt!

George White - Hull

Uitstekende service - ik heb nog nooit de kans gehad om een ​​Go-Pod te zien, omdat ik seizoensgebonden in het buitenland in Duitsland woon. Met een videorondleiding door de pod had ik het bekijken helemaal voor mezelf en een zeer geduldige verkoper - het hielp me een besluit te nemen. Dankzij dit idee ben ik nu officieel 6 maanden per jaar een gelukkige Podder in het VK!

Theresa March - Berlin