Videotours

We bieden nu videotourafspraken op afstand aan als alternatief voor fysieke bezichtigingen tijdens de COVID-19-pandemie. Een van onze deskundige teamleden neemt contact met je op via FaceTime, Whatsapp, Zoom, Skype of Facebook Messenger om je mee te nemen op een virtuele rondleiding door de Go-Pod, waarbij je stopt om de belangrijkste functies aan te wijzen en voldoende tijd hebt om vragen te stellen. Alle bezichtigingen worden uitgevoerd vanuit ons hoofdkantoor in Lancashire, VK. Video kijkdagen zijn: maandag, donderdag, vrijdag & zaterdag 10.00 - 17.00 uur GMT.

Als u besluit om te bestellen, kunnen we de bezorging regelen - u hoeft dus niet weg te gaan en onze hapklare videoclips laten u alles zien wat u moet weten over het gebruik van uw Go-Pod.

Een van de veiligste, meest geïsoleerde vakantieopties die er zijn! Zet de toekomst niet in de wacht en mis later.

Voor mij was het bekijken van video's zo handig - ik kon niet geloven hoe gemakkelijk het was om een ​​pod goed te bekijken. Ik wilde het al heel lang doen, maar ik stel het altijd uit omdat ik niet graag lange afstanden zonder mijn man rij. Omdat de Go-Pod klein is, lijkt het een geweldige zaak voor ons omdat we niet zo jong zijn als vroeger!

Margaret Threader - London

De optie voor het bekijken van video's was uitstekend voor mij en mijn vrouw - we wilden een Go-Pod bekijken nadat we hem online hadden gezien, maar met de recente uitbraak van Coronavirus moesten we binnen blijven - wat helemaal geen probleem was. Alex was zo behulpzaam om ons rond te leiden, zo vriendelijk en maakte het zo gemakkelijk om te bestellen - bedankt!

George White - Hull

Uitstekende service - ik heb nog nooit de kans gehad om een ​​Go-Pod te zien, omdat ik seizoensgebonden in het buitenland in Duitsland woon. Met een videorondleiding door de pod had ik het bekijken helemaal voor mezelf en een zeer geduldige verkoper - het hielp me een besluit te nemen. Dankzij dit idee ben ik nu officieel 6 maanden per jaar een gelukkige Podder in het VK!

Theresa March - Berlin