Videoture

Vi tilbyder nu aftaler med fjernturnéer som et alternativ til fysisk visning under COVID-19-pandemien. Et af vores kyndige teammedlemmer vil kontakte dig via FaceTime, Whatsapp, Zoom, Skype eller Facebook Messenger for at tage dig med på en virtuel guidet tur i Go-Pod, stoppe for at påpege de vigtigste funktioner og give masser af tid til at stille spørgsmål. Alle visninger foregår fra vores hovedkontor i Lancashire, England.

Hvis du beslutter at bestille, kan vi arrangere levering - så intet behov for dig at forlade hjemmet & vores bid-størrelse videoklip viser dig alt hvad du har brug for at vide om at bruge din Go-Pod.

En af de sikreste og mest isolerede feriemuligheder til rådighed! Lad ikke fremtiden vente og gå glip af senere.

For mig var videovisningen så nyttig - jeg kunne ikke tro, hvor let det var at få et godt kig omkring en Go-Pod. Jeg havde betydet at gøre det i aldre, men jeg afskrækker det altid, fordi jeg ikke kan lide at køre lange afstande uden min mand. Go-Pod er lille virker som en stor ting for os, da vi ikke er så unge, som vi plejede at være!

Margaret Threader - London

Valgmuligheden for videovisning var fremragende for mig og min kone - vi ønskede at se en Go-Pod efter at have set den online, men med det nylige Coronavirus-udbrud var vi nødt til at forblive indenfor - hvilket tilfældigvis ikke var noget problem overhovedet. Alex var så hjælpsom med at vise os rundt, så venlig og gjorde det så let at bestille - tak!

George White - Hull

Fremragende service - Jeg har aldrig haft en chance for at se en Go-Pod, fordi jeg bor i udlandet i Tyskland sæsonbestemt. Med en videoturné i Pod havde jeg visningen for mig selv og en meget tålmodig sælger - det hjalp mig med at gøre mig opmærksom. Takket være denne idé vil jeg nu officielt være en glad Podder i England i 6 måneder af året!

Theresa March - Berlin