Videoturer

Vi erbjuder nu möten med avlägsna videoturnéer som ett alternativ till fysiska visningar under COVID-19-pandemin. En av våra kunniga teammedlemmar skulle kontakta dig via FaceTime, Whatsapp, Zoom, Skype eller Facebook Messenger för att ta dig med på en virtuell guidad rundtur i Go-Pod, stanna för att påpeka de viktigaste funktionerna och ge gott om tid att ställa frågor. Alla visningar sker från vårt huvudkontor i Lancashire, Storbritannien.

Om du bestämmer dig för att beställa, kan vi ordna leverans - så inget behov av att du lämnar hemmet och våra videoklipp i bite-size visar dig allt du behöver veta om att använda din Go-Pod.

Ett av de säkraste, mest isolerade semestermöjligheterna som finns! Sätt inte framtiden i beredskap och missa senare.

För mig var videovisningen så praktisk - jag kunde inte tro hur lätt det var att titta runt en skida. Jag hade tänkt att göra det i åldrar men jag har alltid lagt av det för att jag inte gillar att köra långa sträckor utan min man. Go-Pod är liten verkar vara en bra sak för oss eftersom vi inte är så unga som vi brukade vara!

Margaret Threader - London

Alternativet för videovisning var utmärkt för mig och min fru - vi ville se en Go-Pod efter att ha sett den online, men med det senaste Coronavirus-utbrottet var vi tvungna att stanna inne - vilket råkade alls inte vara något problem. Alex var så hjälpsam att visa oss runt, så vänlig och gjorde det så enkelt att beställa - tack!

George White - Hull

Utmärkt service - Jag har aldrig haft en chans att se en Go-Pod eftersom jag bor utomlands i Tyskland säsongsmässigt. Med en videoturné i Pod hade jag tittandet på mig själv och en mycket tålmodig säljare - det hjälpte mig att göra mig upp. Tack vare denna idé ska jag nu officiellt vara en lycklig Podder i Storbritannien under 6 månader av året!

Theresa March - Berlin